Den fyrahundratolfte

Jokkmokks Marknad 2017 ligger nu bakom oss och det nya året har börjat. Ja eller lite avslaget är det ju så här dagarna efter förstås.

Den är så himla bra Jokkmokks marknad, så när jag tänker på den blir jag lycklig i själen.

Du måste uppleva den, för det går inte att beskriva ordentligt.

Som vanligt är det mycket som ska hinnas med under de här dagarna och i år var inget undantag. Jag har haft utställning med mina bilder ihop med Jenny Holmgren (Fröken Humla) som visade sin konst. Så roligt och givande att göra saker tillsammans, allting blir så mycket bättre, jag blir så mycket bättre och vi kommer definitivt att fortsätta spåna vidare om framtida samarbeten. Bildvisningen/föredraget på Ajtté var spännande för mig som inte gjort någonting dylikt och tänk att det faktiskt kom människor dit som ville se mina bilder. Det är inte klokt när jag tänker på det…. jag är glad och tacksam för det.

Jag har också haft uppdrag för Jokkmokkspodden denna marknad. Kära Jokkmokkspodden, som är så bra. (Bilder från intervjuerna på snöscenen kommer i ett senare inlägg).

Att göra det jag tycker är roligt och givande gör också att jag måste välja att inte göra vissa saker …

… men nästa år kanske 🙂

Hursomhelst hann jag med att möta människor och fångade också en och annan med kameran när jag ändå skuggade Jokkmokkspodden och deras gäster.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-46493695-1