Jokkmokks Julmarknad 2017

En liten summering av helgen så här från soffhörnan en söndagkväll, med större delen av helgen till ända och bara några timmar kvar till en ny vecka med nya utmaningar.

Jag hade kvällsöppet i min lokal med lite fika och en specialmeny för bokning på fredag och lördag som ett inslag på Jokkmokks Julmarknad. Det har varit en arbetsam tid med att försöka sy ihop konceptet och få det att fungera i hop med allt annat som inte bara går att lägga åt sidan för en ”tokig” idé utan facit.

Jag är väldigt nöjd för att mina gäster/kunder såg ut att trivas bra under sitt besök. Jag har lärt mig en hel del och om det blir någonting återkommande? Vi får se …….. Jag behöver lite distans och fundera på saken.

Idag har varit en ledig dag, ja förutom den megastora snöhögen som vi möttes av när dörren öppnades idag på förmiddagen då det rasat från taket….men annars så ….

Jag och mannen hann i alla fall med en liten runda på den mysiga julmarknaden på Lars Piraks Torg.

 

Fina genuina varor, trevliga och glada människor och en riktigt mysig stämning i ett snöigt, juligt och vackert Jokkmokk.

 


 

Jag har lite produkter till försäljning och det går såklart jättebra att komma och titta och köpa något om du vill. Hör bara av dig så att jag är på plats eller kan kvista iväg till Rinken och ta emot dig. Se tidigare inlägg

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-46493695-1