Tack å varsågod!

Mitt första år som företagare är snart till ända och det känns som en evighet omväxlande med att det känns som om det bara precis startat. Kanske är det för att jag håller på med ungefär samma saker som tidigare ändå, eller för att dagarna rusar på och ibland hinner jag inte riktigt med allt roligt och allt jag vill göra?! Nåja mycket har i alla fall hunnit hända under året som gått. En del har varit över förväntan positivt och annat har inte fungerat lika bra, ja det är väl precis som det ska vara kan jag tro ”Man lär sig efter resans gång”, som någon förnuftig människa sagt för längesen.

Summan av det hela är hur som helst att jag är mycket nöjd med mitt beslut att starta eget och toppen av det hela var när jag i augusti fick flytta in i nya lokaler med verksamheten. Så mycket planer jag har (och nya idéer poppar upp hela tiden) och jag hoppas verkligen att några av de kan komma att genomföras. Många är mina starka sidor, men jag har också en hel trave med utvecklingsområden. Jag behöver definitivt lära mig att inte försöka göra allt, utan sortera och välja bort, lägga åt sidan något för att orka fokusera på det som är viktigt…… men just nu är det roligt, lärorikt och viktigt för mig att prova på lite av varje och se vad som fungerar och vad jag själv vill utvecklas med.

Jahaja, för att komma till saken någon gång.

Jag är inte mycket för tävlingar och att jaga ”likes” bara för att. Visst, jag gillar också uppmärksamhet och om jag tycker att någonting jag gjort är bra visar jag gärna upp det …… precis som alla andra 🙂 och som företagare är det ju nödvändigt för mig att marknadsföra mig.

…. och har du nu orkat läsa ända hit så kan du vara med i en ….. ja typ nästan tävling

Jag har under höst-vintern tagit fram några egna produkter som blev superbra och tygkassen är en av dessa

”Tjoarvve” kallar jag den, vilket betyder horn på lulesamiska. Kassen är både stor och rejäl, med en träknapp/kil och är tillverkad i ekologisk bomullscanvas.

Gillar du den?

Jag ger bort en kasse till en person som på riktigt vill ha den.

Du behöver inte gilla eller dela min sida eller ens motivera varför, säg bara till om du vill ha väskan så kanske det är du som får den.

Jaja, det här blev ju nästan som en tävling, men du lämnar i alla fall din kommentar på fb under det här inlägget, eller en kommentar direkt här på hemsidan.

Jag skickar den till dig om du inte bor i Jokkmokk (gratis), tyvärr kan jag inte hantera leveranser utanför Sverige i dagsläget.

Den 24/12 kl 00.00 kollar jag av kommentarerna och slumpar fram vem som blir kassens nya ägare.

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-46493695-1