Det som ska bli

Nu blir det business av det här, ja eller i alla fall så startar jag en näringsverksamhet där huvudspåret är foto.

Som jag har tänkt på detta i åratal. Hit och dit och ältat och funderat, för att i perioder inte riktigt trott på att det någonsin skulle bli nått.

Att vara sin egen.

Vad är det egentligen med det som är så speciellt?! När jag egentligen är personen  som gärna samverkar och tror på dynamiken i samarbeten.

Jag kom faktiskt på det alldeles nyss, tror jag i alla fall.

Att jag är min egen ger mig oändliga möjligheter att samarbeta, samverka, nätverka och tro på att ett plus ett är tre (eller vad det nu är man brukar säga).

Trots att jag vuxit upp med entreprenörskap i min närhet,  ja eller så är det kanske  därför, så har det tagit mig lång tid att komma till skott.

Nu är det hur som helst ett faktum och rent formellt väntar jag bara på ett litet papper från en viss myndighet.

Jag vet att det blir skillnad.

Peace

Peace!


Allt eftersom ska jag lägga upp mer information om vad jag gör lite mer konkret här på hemsidan. Just nu kan du se kurser under fliken.

oktober 18, 2016 - 8:53 f m

Monica Kvickström - Grattis Maria, klokt beslut! Kommer bli toppen. Säg till när du behöver en assistent (utrustningsbärare)

oktober 19, 2016 - 7:40 f m

Maria Klang - Tack Monica! Ja jag hoppas det 🙂 Jag kommer att vända mig till dig direkt när budgeten medger en assistent…..skulle inte kunna tänka mig någon bättre.

oktober 19, 2016 - 7:18 e m

Monica Kvickström - Tack Maria, så gulligt ! Jag väntar och längtar… hi hi. Jag kanske måste skaffa mej en kamera också för att förstå det hela bättre!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-46493695-1