Hanna & Niklas

Käraste fina fina herr och fru Stjerna; ett sånt fint par ni är.

En fotografs dröm att få gå lös med kameran med brudparsfotografering i en av Jokkmokks finaste fotostudios; Den fjällbotaniska trädgården.

Det är alltid en skräckblandad förtjusning att ta på sig att fotografera ett brudpar. Det är en mycket viktig dag för ett par och ett scenario och en dag som inte går att göra i repris. Det gäller att allting funkar som det ska, när det ska. Vädret behöver vara hanterbart och som alltid är det lika svårt att förutspå eller för den delen ha någon som helst makt över. Det gäller bara att försöka hantera vad det än bjuds på och vara förberedd på det mesta.

Brudparet har ofta ett stressigt schema, åtminstone fram till att själva vigseln är avklarad och paret  är gifta och kan slappna av lite och njuta av den fortsatta dagen och kvällen. Min uppgift under den stund som jag får rå om brudparet är att försöka spegla den lyckligaste dagen på ett bra och avslappnat sätt och göra mina allra bästa bilder på mitt sätt.

Varje nytt fotograferingstillfälle är mitt bästa.

Ett litet urval av bilder från fotograferingen med Hanna och Niklas och den här dagen bjöds det på ett perfekt halvklart väder, fina brudparet och deras tjusiga tärnor.


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-46493695-1